Styret underboring er vores ekspertise

Vi er førende inden for styret underboring, og vi har med mange års erfaring og skabt en position som de førende på markedet – ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Vermeer har nemlig en større markedsandel end nogen anden fabrikant på markedet. Vi er beliggende i Greve og Tørring, men vi servicerer kunder fra hele landet.

Vi beskriver på bedste vis vores boremaskiner som yderst kraftfulde, pålidelige og med stor anvendelighed. Vi har over de sidste år formået at udvikle maskiner, der kombinerer menneskelig erfaring og ny teknologi, hvilket har sat nye forbedrede standarder inden for branchen. Det er vi naturligvis rigtig stolte af. Maskinerne er udstyret med en yderst intelligent præcision, som kan bruges til installering af gas, el, tele samt kloakledninger med en ikke hidtil set præcision. Det er ydermere muligt at bore i både linjer og buet, hvilket giver en mere effektiv arbejdsgang og der kommer hele tiden nye teknikker til.

Vores maskiner

Vermeer D8X12

En lille kompakt maskine til stikledninger, vores motoriserede raket.

Læs mere

Maskinen fylder ikke mere end 90 x 353 cm. Den kommer til hvor alle andre giver op, maskinen er let at betjene og kan med lethed installere op til 250 mm. afhængigt af jordforholdene. Standard 55 m borerør 1,66” Nummeret større end D6X6 og kan her magte både de større opgaver og de længe job. Vægt 2722 kg.

Vermeer D10X15

En ny model D10x15 S3 giver endnu mere kraft og ydeevne end sin forgænger, D9x13 S3.

Læs mere

Det er en pålidelig, økonomisk løsning til de mindre installationer – bygget til at øge produktivitet, så du kan gå fra et job til det næste hurtigere. Med betydelige gevinster i hestekræfter og hastighed og støjreduktion kan D10x15 S3 hjælpe dig med at installere flere produkter i jorden på kortere tid.

Vermeer D20X22 S3

D20X22 S3 er afløseren for D16X20 og er den seneste innovation blandt Vermeers boremaskiner.

Læs mere

S3 som står for Speed hastighed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. Med en Kubota diesel motor på ikke mindre end 63 hk, leverer maskinen et vridningsmoment på 2711 Nm, hvilket letter boring under vanskelige forhold. Desuden er D16X20 designet således, at adgangsforholdene ved servicering af motoren er yderst venlige. Maskinen designet for fremtiden!

Vermeer D23X30 S3

D23X30 kombinerer kvalitet med den seneste teknologi.

Læs mere

3 som står for Speed hastihhed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. En turboladet Kubota Diesel Tier 4 final på ikke mindre end 83 hk samt Fastsætning af en konstant hastighed af rotationen og drejningsmomentet selv under ændrede markforhold. En avanceret fart pilot, Auto Drill teknologi, gør at der kan bores med såkaldt fartpilot. Maskinen trækker hjem via Auto Drill, dette letter det til tider hårde job ved tilbage.

Vermeer D23X30DR S3

D23X30DR S3 er beregnet til klippeboring

Læs mere

Den er med dobbelt rør funktion således at man kan bore med Tricone bit og bended sub. Suveræn på dette område, opbygningen er som standard D23X30 S3 med ekstrem effektiv Deutz diesel som samtidige er meget støjsvag. Den er S# som betyder, Støjsvag, super hurtig og nem betjening som på alle Vermeer maskiner.

Vermeer D24x40 S3

Høj rotationsmoment sikrer en succesfuld boring.

Læs mere

Maskinen leverer et rotationsmoment på hele 5423 Nm og den kraftige John Deere dieselmotor på hele 125 HK har kræfterne til at få jobbet udført. S3 som står for Speed hastihhed på slæden mm, Simplicity står for enklehed i betjening mm. Sound står for den lav dB som de i dag beskriver som ekstrem lav. Tandstangsdrift i stedet for kædedrift, kræver mindre service og færre driftstop. Rack and Pinion ydes der hele 4 års/4000 timers garanti, hvilket understreger kvaliteten. Tandstangsdrift i stedet for kædedrift, kræver mindre service og færre driftstop. Reelt skulle denne have heddet, D28X50 men man har bibeholdt det klassiske navn D24X40 som er verdens mest solgte maskine i HDD

Vermeer D40X55 S3

D40X55 S3 Navigator har det meste der behøves for at udføre selv store opgaver.

Læs mere

S3 som står for Speed hastighed hydraulik generelt, larvebånd, slæde og rørlader. Simplicity står for enkelhed i betjening, fra D6X6 til D220X300. Sound står for den lav dB som de i dag er ekstrem lav. Med en motorkraft på hele 140 hk kan D40X55 S3 levere et rotationsmoment på hele 6772 Nm, hvilket er det største i denne klasse. Takket være det kompakte design, kan den leveres i med enten 3 m eller 4,57 meter borerør. Førerhus med A/C og digitale instrumenter. DCI 8,4” skærm Aurora er standard.

Vermeer D40X55 DR S3

Denne D40X44DRS3 er en helt unik maskine. Den kan bore med standard borerør og der kan bores med dobbelt rør til hårde formationer som klippe mm.

Læs mere

Det smarte ligger i at inder røret samles uden gevind og derved spares der en ekstra kæbe. Dens fleksibilitet er helt unik. Stadig en S3 model med speed, hastighed og ikke mindst sound i form af meget lydsvag boremaskine. Motorkraft er 140 hk og et kraft overskud på intet mindre end 7457 Nm. Stadig størst i denne klasse. Fås med 3 borerør 152 m med dobbelt rør. ´Vandpumpe på 270 lpm. Førerhus med A/C samt meget mere.

Vermeer D60X90 S3

D60x90 S3 er Vermeers afløser, for den gamle kæmpe D50X100.

Læs mere

Denne D60X90 S3 er en helt ny type maskiner med integreret førerhus med rigtig mange detaljer. Maskiner er med 4.57 m borerør på enten 2.875″ 7,3 cm 4.57 m lange i alt 183 meter i magasinet. Eller 3,5″ 8,9 cm 4.57 m lange og i alt 110 m i magasinet. Vandpumpe på ikke mindre end 570 L. pr. Min. Maskinen er med trådløs fjernbetjening og ny betjenings skærm med integreret DCI AURORA skærm og meget mere. En maskine der skal opleves.

Vermeer D100X140 S3

D100X140 er Vermeers nye generation af boremaskiner. En maskine der ikke tidligere er set så kraftig i den størrelse.

Læs mere

Maskinen kan leveres med egen kran der kan løfte rør magasiner af og på. Rørene fås i 2 længder: 4,57 cm og 6 m 3,5″ firestik I som er af den velkendte kvalitet. Motoren er en Cat Tier 4I 275 hk. Vandpumpe 870 L pr. min. Førerhuset er nyudviklet med Vermeer nye dobbelt skærme med indbygget DCI remote samt en masse lækkert teknik. En maskine der skal opleves.

Vermeer D220X300 S3

Vermeer’s D220X300 kompakte maxi rig med et træk på ikke mindre end 108 tons og et moment på 300 Nm er denn maskine en af de kraftigste i sin klasse.

Læs mere

Vand pumpe på 1250 L pr. min gør at denne maskine nemnt lave jobs på op til 1200 m. Den er bygget op som en mindre maskine og betjeningen er på nøjeagtig samme måde som alle nye S3 maskiner fra Vermeer. Borerør er alle double schoulder og i 6 m længde. Der er en rør holder, så men kan have 5 rør klar og Vermeer Danmark har fået en rørtang designet til løft af 3 rør så man nemt kan lade den med flere rør.

Vermeer D330X500

Helt klart en kæmpe maskine der kan få alle de store job i hus.

Læs mere

Med et imponerende træk på ikke mindre end 158 tons og et rotationsmoment på hele 68.000 Nm, har den kraftfulde D330X500 tilstrækkeligt med kapacitet til at udføre de mest komplekse og besværlige opgaver.

Mange fordele ved styret underboring

Prisen på styret underboring varier meget fra model til model, men vi kan med sikkerhed finde en variant, der matcher dine behov og forventninger. Vi kan fortælle om nogle af de mange fordele, der er ved at anvende styret underboring frem for traditionel nedgravning af kabler mm.:

  • Hurtig og nem installation
  • Kort anlægstid
  • Begrænset reetablering
  • Ingen omlægning af trafik

Kontakt os for yderligere information

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller priser omkring styret underboring.

Ring til os på telefon 44 99 11 88, eller send en e-mail til mail@vermeer.dk.

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –