Showroom

Besøg vores showroom og oplev professionel service.

Besøg vores showroom i Greve

Vores showroom i Greve er designet til at give dig den bedste oplevelse, så du kan tage et informeret valg omkring det rette udstyr til netop dit behov. Her står vores erfarne personale klar til at vejlede og rådgive dig, så du er bedre udstyret til de projekter, du står overfor.

Vi er stolte af at præsentere et 1000 m2 værksted og vaskehal og 2 fuldt udstyret servicebiler sammen med vores store showroom, hvor vi har et bredt sortiment af klatregrej, reb, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj og professionelle Husqvarna-maskiner.

Husqvarna

Vi præsenterer et stort sortiment af professionelle Husqvarna produkter, som omfatter professionelle entreprenør- og teknikmaskiner, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos dig som professionel entreprenør – eller hvis du som privatperson ikke ønsker at gå ned på udstyr. Vi tilbyder bl.a. motorsave, hækkeklippere, kratryddere, robotplæneklippere og meget mere. Vi har også tilbehør og reservedele.

Besøg vores Showroom og bliv klædt godt på til dit næste projekt.

Tilbyd det bedste resultat til dine kunder

I vores showroom i Greve er vi her for at give dig professionel vejledning i særklasse. Vi er eksperter i entreprenør- og aboristudstyr, og står klar til at give dig velinformeret vejledning og vise dig hvilket udstyr, der bedst matcher dine behov – så du kan levere den bedste service til dine kunder eller udføre projekter i privaten med professionelt udstyr.

Vi er dine professionelle eksperter

Vores vision er at vejlede dig hen mod de bedste maskiner og udstyr til netop din virksomhed og de projekter, du står overfor. Vi har stor erfaring og viden omkring hver en maskine, vores udstyr og deres kapacitet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os på 44 99 11 88.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom!

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –