Skal din plæne være flot, så få dig en Robot

Hos Vermeer forhandler vi Husqvarna robotplæneklippere. Det gør vi fordi vi ved at kvalitet går hånd i hånd med flotte resultater. Med en robotplæneklipper fra Husqvarna vil du få en græsplæne der altid står knivskarpt, med en jævn klipning og uden synlige hjulspor i græsset.

Vi leverer, installerer, servicerer og laver bla. vinter opbevaring hvor vi afhenter jeres robot til efteråret og servicere, opdatere og den rengøres i speciel vaskemaskine så den er klar til levering igen til foråret.

Der er mange overvejelser at gøre sig, når du skal anskaffe dig en robotplæneklipper. Græsplænens areal, lydniveau, lade station, skråninger, smalle passager med mere. Vi anbefaler derfor at du altid rådfører dig med en professionel fagmand, før du anskaffer dig en ny robotplæneklipper. Hvad enten det er med eller uden ledning så kan vi garantere jer den bedste service.

Hos Vermeer Danmark har vi et stort showroom i Greve. Kig forbi en af vores lokationer, så får du:

 • Professionel rådgivning og vejledning
 • Hjælp til installation af din robotplæneklipper
 • Service- og reparationsaftale
 • Husqvarna PRO PARTNER

Vores maskiner

Husqvarna robotplæneklipper 12

HUSQVARNA AUTOMOWER® 105

Kompakt 3-hjulet Robotplæneklipper til effektiv klipning af mere åbne græsarealer.

Læs mere

Kan klare mindre plæner på op til 600 m² og kan også klare hældninger på op til 25%. Den er let at bruge og tilbyder mange forskellige personlige indstillinger. Polar hvidt skjold kan tilkøbes.

 • Maks. Arbejdsområde 600 m²
 • Typisk ladetid 50 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 11

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310

Effektiv robotplæneklipper med fire hjul til større og mere komplekse græsarealer.

Læs mere

Velegnet til mellemstore områder på op til 1000 m², og kan også klare skråninger med en hældning på 40 %. Smart-teknologi styrer automatisk robotplæneklipperen igennem smalle passager. Det intuitive menu system har mulighed for personlige indstillinger for, hvornår du ønsker, at maskinen skal klippe. Mulighed for tilkøb af dæksler, der klikkes på, i forskellige farver.

 • Maks. Arbejdsområde 1000 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 10

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315

Avanceret robotplæneklipper med fire hjul til større og mere komplekse græsarealer.

Læs mere

Velegnet til mellemstore områder på op til 1500 m², og kan også klare skråninger med en hældning på 40 %. Smart-teknologi tilpasser mængden af klipning til plænens væksthastighed, muliggør områdeklipning af et begrænset område med længere græs og styrer plæneklipperen igennem smalle passager. Det intuitive menu system på den store, brugervenlige skærm har mulighed for personlige indstillinger for, hvornår du ønsker, at maskinen skal klippe. Mulighed for tilkøb af dæksler, der klikkes på, i forskellige farver

 • Maks. Arbejdsområde 1500 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 9

HUSQVARNA AUTOMOWER® 420

Veludstyret robotplæneklipper i stor størrelse til effektiv klipning af udfordrende græsarealer.

Læs mere

Velegnet til store områder på op til 2200 m², og kan også klare skråninger med en hældning på helt op til 45 %. Smart-teknologi tilpasser mængden af klipning til plænens væksthastighed, muliggør områdeklipning af et begrænset område med længere græs og styrer plæneklipperen igennem smalle passager. Den intuitive menu på den store, brugervenlige skærm har mulighed for personlige indstillinger for, hvornår du ønsker, at maskinen skal klippe. Farven polarhvid kan tilkøbes som ekstraudstyr.

 • Maks. Arbejdsområde 2200 m²
 • Typisk ladetid 50 min
 • Lydniveau Measured sound level 57 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 8

HUSQVARNA AUTOMOWER® 440

Husqvarna Automower® 440 er en robust og meget pålidelig robotplæneklipper til haver og plæner på op til 4000 m2.

Læs mere

Den kører lydløst og automatisk gennem besværlige områder, smalle passager, krævende terræn og skråninger på op til 45 %. Vejrtimeren justerer klipningen, så den passer til væksten, samtidig med at områdeklipning tager sig af områder med højere græs. Med tre guidekabler og fem forskellige metoder til at finde vej tilbage til ladestationen får du en græsplæne, som er grøn og perfekt klippet med et minimum af interaktion.

 • Maks. Arbejdsområde 4000 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 56 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 7

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X

Husqvarna Automower® 315X – en Premium model i X-line serien. Den klipper komplicerede plæner op til 1600m2, idet den kan klare smalle passager, skråninger op til 40% og ujævnt terræn.

Læs mere

Som de øvrige af vores modeller i vores Premium X-line sortiment, har AM3315X også funktioner som Automower® Connect med GPS tyveri sporing, GPS-assisteret navigation og X-line design med LED forlygter, front kofanger og farvede hjulkapsler. Automower® Connect app’en holder dig opdateret: du kan spore robotten, interagere med den og holde dig opdateret, hvor som helst du er i verden.

 • Maks. Arbejdsområde 1600 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 6

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X

Avanceret og model i fuld størrelse i X-line serien fra verdens førende leverandør inden for robotplæneklippere.

Læs mere

Udviklet til at klare store og komplekse plæner som fx flere smalle passager, forhindringer, ujævnt terræn og skråninger op til 45%. GPS-assisteret navigation og en række funktioner herunder Automower® Connect, som intelligent sørger for at holde din plæne grøn, sund og perfekt klippet. Automower® Connect app’en holder dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvor end du befinder dig i verden.

 • Maks. Arbejdsområde 3200 m²
 • Typisk ladetid 50 min
 • Lydniveau Measured sound level 57dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 5

HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X

Den bedste model i X-line-serien fra verdens førende producent af robotplæneklippere.

Læs mere

Plæneklippere, som er smarte nok til at håndtere de udfordringer, store og komplicerede græsplæner giver, f.eks. flere smalle passager, forhindringer, krævende terræn og skråninger på op til 45 %. GPS-assisteret navigation og en lang række funktioner, herunder Automower® Connect, gør det til den intelligent metode til at sikre, at din græsplæne er grøn, sund og perfekt klippet. Registrering af fjerne genstande muliggør højere klippehastighed og områdekapacitet. Automower® Connect-appen sikrer, at du bevarer kontrollen: Du kan følge med, interagere med udstyret og holde dig opdateret ved ét tryk på en skærm, uanset hvor du er i verden.

 • Maks. Arbejdsområde 5000 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 4

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotplæneklippermarkedet.

Læs mere

En AWD model til plæner op til 3.500 m², som klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger helt op til imponerende 70 %. Med X-line design funktioner som LED forlygter, registrering af fjerne genstande og intuitiv interaktion med Automower® Access. Udstyret med Automower® Connect inklusiv GPS tyverisikring.

 • Maks. Arbejdsområde 3500 m²
 • Typisk ladetid 30 min
 • Lydniveau Measured sound level 60 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 3

HUSQVARNA AUTOMOWER® 520

Robotplæneklipperen, som er konstrueret til professionel flådebrug.

Læs mere

Med fjernbetjening, herunder tyverisporing via Husqvarna Fleet Services med en pc/tablet, samt fuld plæneklipperstyring og -konfiguration via en smartphone. GPS-assisteret navigation og vejrtimeren sikrer ensartet dækning af komplekse græsplæner, og med automatisk tilpasning af klippefrekvensen til græsplænens vækst. Kan klippe alle slags græsplæner og håndtere stejle hældninger på op til 45 % (24°) med et perfekt klipperesultat – selv i regnvejr. Robust og grundig konstruktion sikrer holdbarhed og driftssikkerhed.

 • Maks. Arbejdsområde 2200 m²
 • Typisk ladetid 50 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 2

HUSQVARNA AUTOMOWER® 550

Robotplæneklipperen, som er konstrueret til professionel flådebrug.

Læs mere

Med fjernbetjening, herunder tyverisporing via Husqvarna Fleet Services med en pc/tablet, samt fuld plæneklipperstyring og konfiguration via en smartphone. GPS-assisteret navigation og vejrtimeren sikrer ensartet dækning af komplekse græsplæner, og med automatisk tilpasning af klippefrekvensen til græsplænens vækst. Kan klippe alle slags græsplæner og håndtere stejle hældninger på op til 45 % (24°) med et perfekt klipperesultat – selv i regnvejr. Registrering af fjerne genstande muliggør højere klippehastighed og områdekapacitet. Robust og grundig konstruktion sikrer holdbarhed og driftssikkerhed.

 • Maks. Arbejdsområde 5000 m²
 • Typisk ladetid 60 min
 • Lydniveau Measured sound level 58 dB(A)
Husqvarna robotplæneklipper 1

HUSQVARNA AUTOMOWER® 535 AWD

Avanceret og yderst effektiv robotplæneklipper med firehjulstræk udviklet til professionelle brugere.

Læs mere

Designet til plæner op til 3.000 m² og klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger på op til 70%. Velegnet til installation på offentlige steder og har nem bruger interaktion. Ultrasonisk kollisionsdetektering, fjernbetjening og -overvågning – sammen med din øvrige maskinflåde -med Husqvarna Fleet Services™.

 • Maks. Arbejdsområde 3500 m²
 • Typisk ladetid 30 min
 • Lydniveau Measured sound level 60dB(A)

Kig forbi vores showroom

Kig forbi et af vores showrooms og få korrekt rådgivning og vejledning om valg af robotplæneklipper. Vi tilbyder også at hjælpe med installationen ligesom vi tilbyder attraktive service- og reparationsaftaler. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på 44 99 11 88 hvis du vil vide mere.

Husqvarna robotplæneklippere er garanti for kvalitet

Der findes mange udbydere af robotplæneklippere på markedet og kvaliteten svinger meget. Hos Vermeer har vi valgt at føre robotplæneklippere af den anerkendte, og flere 100 år gamle, producent Husqvarna. Det har vi fordi vi ved at Husqvarna er garante for at levere kvalitetsprodukter – hver gang.

Husqvarnas robotplæneklippere er kendetegnet ved deres lange holdbarhed og stærke ydeevne i alle typer terræner og under vejrforhold, hvor mange andre robotplæneklippere kommer til kort. Robotplæneklipperne har desuden en yderst intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at programmere og tilpasse klipperen til din græsplæne. De fleste modeller har ydermere app-styring så du kan planlægge og overvåge græsslåningen.

Husqvarnas robotplæneklippere er også miljøvenlige, da de har et relativt lavt energiforbrug og lav luftforurening.

En robotplæneklipper til den perfekte græsplæne

Husqvarna robotplæneklipper slår plænen, mens du slapper af. Den kan køre om natten, og når det regner med perfekt resultat — selv for komplekse haver. Vælger du en robotplæneklipper fra Husqvarna får du mere tid til at ordne andre opgaver. Du behøver ikke engang at bekymre dig om at oplade robotplæneklipperen, da den selv finder tilbage til opladningsstationen, når den er ved at være løbet tør for strøm.

Så snart robotplæneklipperen er fuldt opladet, starter den igen klipningen af din have. Du skal heller ikke bekymre dig om at samle det afklippede græs op. Husqvarnas robotplæneklipper skærer kun få millimeter af græsstråene af gangen, som lægger sig i bunden af græsplænen og genanvendes som næringsstof til din græsplæne. Opdag den forbedrede metode til en forbedret plæne med Husqvarnas robotplæneklipper.

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –