Vermeer multimaskiner

Vermeer Mini skid steer en multi-maskine, der kombinerer funktionalitet og kraft i en kompakt maskine. Uanset om du er bygnings- eller landskabsentreprenør, har maskinen mange forskellige former for tilbehør som er nyttige for dit unikke projekt.

Det enkle design gør det nemt at skifte mellem forskellige applikationer uden besvær og samtidigt undgår du at skulle investere i forskellige maskiner for at få arbejdet gjort.

Funktioner som to forskellige chassis, kompakte størrelse og fleksibilitet gør maskinen meget nem at komme rundt med, selv på overfyldte og besværlige arbejdsområder. Der er flere modeller og motorer at vælge mellem – fra 25 hk og til 40 hk og med løfte kapacitet fra 649 kg til 1342 kg. Tilpas din maskine til netop dine unikke behov.

Vores maskiner

Vermeer S450TX

Uanset hvor, kommer Vermeer S450TX ind og ud alle vegne da den i sin opbygning er meget kompakt og manøvre dygtig.

Læs mere

Med dens Kubota D902 diesel motor kombineret med løfte kapacitet på ikke mindre end 648 kg er denne maskine et oplagt valg. Kombineret med de 28 forskellige typer tilbehør der kan vælges mellem er mulighederne store.

Det enkle design gør det nemt at skifte mellem forskellige applikationer uden besvær og samtidig undgå at investere i forskellige maskiner for at få arbejdet gjort.

Vermeer S925TX

S925TX tilbydes med 2 forskellige diesel motorer en med 25 hk og en med 35 hk.

Læs mere

Med en løftekapacitet på 1198 kg løftehøje på 214 cm og brede fra 91,3 cm kan maskinen næsten komme over alt.

Dobbelt kraftudtag gør det muligt at benytte næsten alt værktøj/tilbehør​

Vermeer CTX100

CTX100 er udstyret med enestående løfte- og vippekapacitet til effektivt at transportere materialer på hårde jobsteder.

Læs mere

Udstyret med en 40 hk turboladet Kohler KDI-dieselmotor. Denne motor imødekommer overholdelse af emissioner uden behov for et dieselpartikelfilter (DPF), hvilket reducerer omkostningerne og kompleksiteten af motoren.

Det integrerede display giver operatørens maskinoplysninger såsom motortimer, batterispænding og motorolietryk. Brede fra 91,3 cm til 103 cm.

Der findes en masse forskelligt tilbehør til CTX100. Skovle, stennedlægning fræser, Harley Power Rake, Fræser, Knuser, Kædegraver, Kabelplov samt mange andre muligheder.​

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –