Zero Turn plæneklippere en alsidig maskine!

Hos Vermeer Greve har vi et udvalg af Zero Turn plæneklipper fra Husqvarna. Vi er topprofessionelle og er stolte af at vi kan levere professionelt udstyr til jer! Vi er helt sikre på at vi sammen ville kunne finde den helt rigtige Zero Turn plæneklipper der passer til jeres behov.

Vi breder os over et større udvalg af Zero Turn`s kontakt os for mere info!

Udover vi kan levere topprofessionelt udstyr, kan vi også servicere alle produkterne på vores værksted i Greve.

Med sit brede skær, høje skærehastighed og evnen til at dreje om sin egen akse, vil Husqvarna zero-turn-plæneklipperen give professionelle resultater, selv hvis dine behov er omfattende – effektivt, hurtigt og nemt.

Vores maskiner

ZERO-TURN Z242F

Med den nye Z242F, Zero Turn klipper, kan du slå græs med stil og med en fantastisk ydeevne. Kombinationen af banebrydende design, dokumenteret ydelse og nye, innovative funktioner gør det til en leg at slå græsset – i stedet for en pligt.

Læs mere
 • Motorproducent: Briggs & Stratton
 • Klippebredde: 42 in
 • Klippebredde: 107 cm
 • Klippemetode: Opsamler/BioClip
 • ZERO-TURN Z560X

  Husqvarna Z560X, zero turn klipper, repræsenterer det nyeste design, som har fokus på produktivitet, holdbarhed og klippekvalitet.

  Læs mere

  Med disse plæneklippere får man ekstrem komfort, høje kørehastigheder og uovertruffen trækkraft, som tilsammen giver exceptionel klippeeffektivitet. Plæneklippere med et design, der er stærkt som en okse på alle leder og kanter, giver lang og driftssikker levetid ved kommercielle klippeanvendelser. Et omhyggeligt gennemtænkt design giver hidtil uset driftseffektivitet.

  • Motorproducent: Briggs & Stratton
  • Klippebredde: 60 in
  • Klippebredde: 152 cm
  • Klippemetode: Opsamler/BioClip

  Drej på stedet og få det hele med

  Zero-turn-styresystemet betyder, at du kan vende på stedet. Et individuelt, hydraulisk firehjulstræk giver din zero-turn-plæneklipper præcis manøvredygtighed og gør den i stand til at rotere omkring sin egen akse, uden at venderadiussen og andre områder overses.

  Takket være den vibrationsisolerede platform får du også en behagelig køretur på Husqvarna zero-turn-plæneklipperen. Gummiisolatorer holder dine hænder, din krop og dine fødder fri for kontakt med rammen, hvilket er ensbetydende med mindre træthed i forbindelse med brugen samt ergonomisk drift hver gang. Det robuste, pedalaktiverede løftesystem gør det muligt at betjene din maskine.

  Alsidig og stærk, til din tjeneste

  Tungt arbejde betyder større belastning på din maskine. Eftersom vores zero-turn-plæneklippere er udviklet sammen med vores kommercielle modeller, er de designet til ekstra holdbarhed, med et stort stålrørschassis og kraftige motorer. Det åbne design muliggør desuden nemmere servicering og mindsket ophobning af græs. Alt dette sikrer, at din plæneklipper vil holde i mange år.

  Zero-turn-plæneklippere fra Husqvarna har et lavt tyngdepunkt, hvilket giver dem greb og stabilitet, selv når overfladen er ujævn. Store, brede baghjul lægger mindre pres på græsplænen, hvilket betyder, at græsset vil blive mindre fladt, og du kan nå selv de vanskelige steder. Det effektive kølesystem gør, at din græsslåmaskine kan operere ved en optimal temperatur i længere tid – selv på meget varme dage.

  Hvis du overvejer at købe din næste Husqvarna Zero Turn hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og så fortæller vi, hvilke muligheder du har i forbindelse med køb af vores produkter. Vi guider dig også gerne til at købe den rette variant.

  Besøg os i Greve & Tørring

  – Vi tilbyder landsdækkende service –