Vermeer topbetjente neddelere

Avanceret kobling som styres af indbyggede mikroprocessore, der kontrollerer og balancerer drejningsmomentet samt beskytter gearkassen ved overbelastning.

Neddeler på toppen. Høj udkastningsmulighed, effektiv huggeteknologi, kraftfuld drejekapacitet på 360° og et unikt sikkerhedssystem, gør at Vermeers topbetjente neddelere er verdens ledende indenfor produktivitet og sikkerhed. 10 års forskning og udviklingserfaring ligger til grund for konstruktionen af Vermeers topbetjente neddelere.

Med det nye Duplex Drum system har Vermeers topbetjente neddelere, takket være den enkle service, en mere økonomisk produktion. Den automatisk snurrende tragt letter indførslen, hvilket gør at risikoen for overbelastning mindskes. Motorerne er udrustede med ekstra kølesystem.

Vermeer Danmark A/S kan ved behov installere brandslukningsudstyr og magnetafskiller. Magneten sidder i toppen af udførselsbåndet og filtrerer jernpartikler som f.eks. søm og skruer væk. Resultatet er et bedre slutprodukt – et renere fliset materiale.

Vores maskiner

Vermeer TG5000 – innovation og teknologi

De sekscylindrede turboladede dieselmotor er alt, der behøves for at gennemføre selv de sværeste projekter.

Læs mere

Dieselmotorer: 2 stk. CAT Tier III 440 hk resp 540 hk

Tragtens diameter x dybde: 3,6/2,4 x 1,5 m

Vermeer TG7000 – innovation og teknologi i et

TG7000s turboladede dieselmotor C27 Tier 4 med 12 cylinder på 950 hk.

Læs mere

Den bløde affjedring gør, at maskinen bliver enklere at flytte i terræn. Tragten er udstyret med kastebeskyttelse for at mindske risikoen for ulykker og kan vinkles 90° for at lette service af maskinen.

Modstålet ligger løst i maskinen og holdes på plads af den nedfaldne tragt. Dette gør den utrolig nem at rotere eller udskifte dette. Modstålet på TG7000 består af fire lige sider og har derfor 4 kanter, der kan anvendes inden den behøver at udskiftes.

Præcis som alle større Vermeer neddelere er TG7000 udrustet med PT Tech Wet Clutch. En af de kraftigste topbetjente grinder på marked. Duplex 2 tromle, fjernbetjent og med kran mulighed.

Dieselmotorer: C27 Tier 4 950 hk fås også som Tier 2 version.

Tragtens diameter x dybde: 3,9/3 x 1,4 m.

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –