Tilsætnings produkter

Pro Drill

Beskrivelse:

ProDrill er det bedste samlede værdiskabende produkt på markedet. Det er en jordstabilisator, viskosifikator, friktionsreducerende og hjørnestenen i ProAction Fluids-serien.

Alle ProAction-produkter er designet til at fungere uden at skulle tilføje ler baserede produkter såsom bentonit.

Pro Dyne

Beskrivelse:

ProDyne er en vandbaseret, vandopløselig, ikke-skummende boreopvaskemiddelbygger og vandkonditioneringsmiddel/chelator. Den vandbaserede formulering gør den let dispergerbar i vand, så det kræver meget lidt blandingsenergi.

ProDyne fungerer som et vandbehandlingsmiddel i hårdt eller mineralfyldt vand og vandbefugtningsudstyr i borehullet, såsom stænger og værktøj, hvilket i sidste ende bidrager til længere værktøjs-, stanglevetid og lavere boretemperaturer.

Claylock

Beskrivelse:

ClayLock binder lerplader sammen og forhindrer vandindtrængning mellem pladerne – den grundlæggende årsag til lerhævelse.

Det kan tilsættes dit vand på en række forskellige måder, og den vandbaserede formulering kræver en brøkdel af den blandingsenergi, der kræves til andre produkter til forebyggelse af kvældning af ler.

GeoSweep HD

Beskrivelse:

GeoSweep HD er et alt-i-en produkt til viskositetsforøger, smøremiddel og friktionsreduktion i områder med høj densitet og høj permeabilitet lige fra sand til sten.

GeoSweep HD’s patenterede coatede granulatbelægning hjælper med at fjerne støv, samtidig med at det hjælper med at sprede.

DrilClean

Beskrivelse:

DrillClean er en tank-, værktøjs- og udstyrsrenser, designet til hurtigt at trænge ind og nedbryde snavs, ler, organisk materiale, klumper af delvist hydreret bentonit og/eller koagulerede bentonit-polymerblandinger.

Pro Vis XP

Beskrivelse:

Forhindrer væsketab i jord og løs jord.GeoSweep HD™ er kompatibel med PAF HDD-produktlinjen (ProDrill™, ProDyne™ og Claylock™), og bør bruges til at modificere viskositeten og yderligere forbedre filtreringskontrol i en lang række situationer, men vil finde den mest anvendelig til sand, brosten og meget permeable jordbundsforhold.Proprietær polymerblanding100% silica friKompatibel og synergistisk med alle større mærker af bentonitEnkelt additiv, der opbygger gelstyrken og giver filtreringskontrol

Drill-Terge™

Beskrivelse:

DRILL-TERGE™ er en flydende opløsning af ikke-ioniske overfladeaktive stoffer formuleret til at øge borevæskens rengørings- og befugtningsegenskaber. Designet til at arbejde i fersk- eller saltvand for at reducere drejningsmoment og modstand

Hydro-Pac™

Beskrivelse:

HYDRO-PAC™ er en tør hybrid-polymer borevæske. HYDRO-PAC er et innovativt gennembrud inden for borevæsker og indeslutningsvæsker på grund af dets evne til at bruge saltvand som det hydrerende blandingsvand.

Insta-Vis™ Plus

Beskrivelse:

INSTA-VIS™ PLUS er en flydende polymer designet til at forbedre boreeffektiviteten i både horisontale og vertikale borede huller gennem dens hurtige feltblanding, viskositetsudvikling og ler- og skiferhæmning.

Suspend-IT™

Beskrivelse:

SUSPEND-IT™ er en tør biopolymer, der bruges til at øge suspensionen af borespåner i vanskelige formationer. Forbedrer gelstyrken uden at øge viskositeten markant.

Clay Clutter Pro

Beskrivelse:

CLAY CUTTER PRO er en koncentreret, ikke-farlig, proprietær lerinhibitor, der kan bruges med enten polymer- eller bentonitboringvæskesystemer. CLAY CUTTER PRO er et ideelt additiv til HDD-boringer ireaktiv lerjord.

Rel-Pac

Beskrivelse:

REL-PAC er et ikke-fermenterende polymer-granulat, fremstillet til at udgøre en borevæske med lavt tørstofindhold og forøgetborehulsstabilitet. REL-PAC er en højopløselig polymer, der forhindrer dannelse af hårde klumper eller ”fiskeøjne” og derfor givermaksimal produkteffektivitet i sand.

Hydraul-Ez

Beskrivelse:

HYDRAUL-EZ er en højt ydende 200 mesh natriumbentonit med et særligt tørt polymer additiv. Det er fremstillet til opretholdelse af borehullets integritet i horisontalt borede borehuller. HYDRAUL-EZ er certificeret til NSF/ ANSI Standard 60.

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –