Flishugger til salg med stor sikkerhedspakke

Hos Vermeer har vi en flishugger til salg med fuld sikkerhed til at gøre arbejdsgangen nemmere, og vi kan levere maskiner med netop dette i fokus. Vi er beliggende i Greve og Tørring men servicerer erhvervskunder over hele Danmark. Alle vores maskiner er stærke, kompakte og robuste, og de er alle udstyret med en stor sikkerhedspakke, eftersom alle vores flishuggere er udstyret med Bottom Feed Stop Bar.

Egenskaber såsom dobbeltvertikale indføringsvalser og kraftfulde motorer øger produktiviteten og effektiviteten ved anvendelse, og det er noget, som har stor betydning for enhver virksomhed, der kræver en timeløn af kunder. Med vores maskiner kan du øge effektiviteten i arbejdsgangen.

Find den rette flishugger til dit projekt

Alle vores varianter er yderst brugervenlige, hvor sikkerheden kan tilpasses lige netop dit arbejde. Med dens mange stærke og kompakte komponenter får du en flishugger, hvor sikkerheden er i top. Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med køb, står vores ansatte til din rådighed. Vi fortæller dig gerne, hvilken maskine der passer bedst til dine behov, så dine penge er bedst muligt givet ud.

En billig flishugger fra vores sortiment kan udføre opgaven mindst lige så effektivt, som en dyrere variant kan, og derfor kan du gøre klogt i at kontakte os, når du har brug for en ny og forbedret model.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at købe din næste flishugger hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og så fortæller vi, hvilke muligheder du har i forbindelse med køb af vores produkter. Vi guider dig også gerne til at købe den rette variant.

Ring til os på telefon 44 99 11 88, eller send en e-mail til mail@vermeer.dk.

Nikolaj Svarrer

Mads Lauritsen

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vermeer BC160XL

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Den perfekte flishugger til udlejningsfirmaer, entreprenører, gartnere eller andre træservice entreprenører. BC160XL er en pålidelig flishugger, med kapacitet til at flise materiale op til 16 cm i diameter.

Vermeer BC200

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Bygget til dagligt brug

BC200 er designet til det europæiske marked og er bygget i Holland. Hvor Service, Enkelhed og effektivitet er i højsædet.

Monteret med Stage V elektronisk styret benzin motor. Kapacitet er 20,3 cm med dobbelt indtræk, direkte træk på svinghjul og udstyret med Ecoidle der styrer omdrejningerne og minimerer unødigt støj.
Effektiv og produktiv maskine der er solidt bygget.

Vermeer BC230XL

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Bedste i sin klasse

BC230XL er absolut den bedste flishugger i sin klasse. Med den nye CAT Tier IV Turbo Diesel motor på 67 hk. med et meget kraftigt indtræk, selv til hele træer. 270 grader drejekrans meget nem at betjene. Maskinen er udstyret med smart feed og vejer 2030 kg. 

Vermeer BC1000XL - Maksimere styrke

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Maksimere styrke

BC1000Xl med 74 hk diesel Tier IV med ECHO IDLE som gør at den kører ned i tomgang, så snart der ikke arbejdes med maskinen.

Så forbruget og ikke mindst omgivelserne nyder godt af denne nye feature. Super stærk maskine som er velkendt på flishugger marked.​

Vermeer BC2100XL

Klik på billedet for at se det større opløsning​

Rå magt kræft - God præstation

BC1200XL er flisehuggeren for dem, der ønsker at kombinere det rå power med god præstation og kunne lave god flis i grønne områder eller træstammer på op til 30,5 cm i diameter.

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Salgs og Leveringsbetingelser 2021 - Læs her

Åbningstider - Greve

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Åbningstider - Tørring

Mandag:​

Lukket

Tirsdag:​

Lukket

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked