HUSQVARNA CONSTRUCTION

Hos Vermeer Danmark A/S finder du et bredt udvalg af maskiner til bygge og entrapanører branchen fra Husqvarnas Construction sortimentet.

Her viser vi et lille udvalg af det vi har og meget mere kan fremskaffes. Vi er mere en behjælpelige med at finde den helt rigtige maskine du lige har brug for til dine opgaver.
Vi har alt inde for kapsave, gulvsave – vejsave, industri boremaskiner, støvsuger til støj og slam håndtering mm.

Alt tilbehør så som klinger og reservedele og ekstra udstyr til diverse maskiner kan fås hos Vermeer Danmark A/S .

Vores maskiner

HUSQVARNA Kapsav K 770

Husqvarna K 770 er en kraftfuld all-round kapsav med egenskaber, som vil gøre den til at af de bedste kapsave på markedet.

Læs mere

Den er udstyret med det semi-automatiske SmartTension™ system, som tillader optimal kraftoverførsel, minimalt slidt og maksimal rem-levetid. Den lette vægt, enestående effekt-vægt ratio, den pålidelige start, og de usædvanligt lave vibrationer betyder færre anstrengelser og maksimal produktivitet.

Velegnet til vejsavning, hvor det er let at skære i lige eller kurvede linjer eller tæt på fortovskanten, når den anvendes med K 7 vognen.

Fås i 4 varianter og varierer alt efter behov.

HUSQVARNA Kapsav K 970

Robust, pålidelig, let og kraftfuld. Husqvarna K 970 kapsav er det ultimative valg, når du har brug for en allround kapsav, der kan arbejde under de mest vanskelige forhold, modstå hårdføre vejrforhold og bruge forskellige typer brændstof.

Læs mere

K970 er specielt velegnet til vejarbejde, når den bruges med KV 970 vognen, så du kan koncentrere dig 100% om skæreopgaven.

Den fås i flere typer til forskellige opgaver.

HUSQVARNA Kapsav K 1270

Visse jobs kræver usædvanlig kraft. K 1270 er designet til hurtigt og effektivt at klare netop disse typer opgaver med sin imponerende effekt på 5,8 kW.

Læs mere

Kapsaven er særligt egnet til vejarbejde, når den anvendes sammen med den tilsvarende KV 970/1270 vogn.

Vognen betyder tilmed, at du kan koncentrere dig 100% om skæreopgaven.

HUSQVARNA Kapsav K 760 Cut-n-Break

Vores Cut-n-Break metode er det naturlige valg, når du skal skære dybt og samtidig holde vedligeholdelsesomkostningerne nede. K 760 Cut-n-Break giver dig mulighed for at skære så dybt som 400 mm fra den ene side.

Læs mere

De to high-speed klinger laver en kerne i savsnittet, som derefter let kan brækkes af ved hjælp af det medfølgende koben. På Denne måde kan du nemt arbejde dig vej gennem materialet, med meget lave omkostninger til diamantværktøj og vedligeholdelse. Leveres med to klinger

HUSQVARNA Kapsav K 3600 MK II

Den hydraulisk kapsav K 3600 MK II har en skæredybde på hele 270 mm takket være excenterdrevet.

Læs mere

Kapsaven kan bruges til mange forskellige opgaver, og er særlig velegnet til indendørsarbejde, da den har et meget lavt støjniveau og ikke afgiver udstødningsgasser.

Husqvarna Væg sav K 6500 Chain

K 6500 Chain er udstyret med højfrekvente PRIME ™ -teknologi, hvilket gør den til en meget kraftig elektrisk kædeskærer.

Læs mere

Den høje effekt, velafbalancerede krop og lave vibrationer gør denne maskine meget effektiv og let at bruge. Med K 6500 kæde er det muligt at skære 450 mm dybt fra den ene side, hvilket gør denne maskine til et godt supplement til vægsave for at undgå overskæring i hjørner. Det er også ideelt til at skære uregelmæssige eller små åbninger (så små som 11×11 cm). PRIME ™ -sortimentet giver dig mulighed for at kombinere det system, der er mest effektivt til din virksomhed.

K 6500 kan bruges med enten PP 65 eller PP 220 som strømkilde. Udvid systemet, efterhånden som dine behov udvikler sig.

HUSQVARNA K 770 Rescue Sav

Vores kompakte og letteste redningsskærer er specielt udviklet til rednings- og rydningsarbejde.

Læs mere

Magnesiumbladbeskyttelsen er designet til at være synlig i røg og vandspray, og det digitale antændelsessystem giver en pålidelig og hurtig start i enhver nødsituation.

Brugt og betroet af brandvæsener over hele verden.

Husqvarna K 1270 Rail

Bearbejdning af skinner kræver kraft, præcision og hastighed.

Læs mere

K 1270 Rail er markedets kraftigste og mest brugervenlige kapsav til skæring af skinner med sit hurtige, lige snit og dobbeltbeslag, så skæring kan foretages fra alle retninger.

Save med bagvedgående operatør!

HUSQVARNA FS 7000 DL

FS 7000 DL er en stor gulvsav med bagvedgående operatør.

Læs mere

Med en skæredybde på op til 625 mm med en 1500 mm diamantklinge, er den perfekt til vejarbejde, større skæreopgaver, dybdeskæring af gulve og mellemstore jobs, der kræver høj produktivitet.

Det moderne, brugervenlige og ergonomisk design og intuitive support system øger operatørens effektivitet og bekvemmelighed.

Turbo dieselmotoren fra Deutz leverer en imponerende omdrejningshastighed selv i de mest hårdføre miljøer. Saven er tilmed udviklet i overensstemmelse med Stage IIIB / Tier 4 regulativerne og bidrager dermed til et sundere arbejdsmiljø.

Fås med som 1-gears eller 3-gears. Begge modeller kan indeholde klingebremse, elektronisk tracking system på den ydre akse, et 5. hjul, vandpumpe, lys- samt vægtpakker.

Husqvarna FS 5000 D

Vores moderne FS 5000 D er en kraftfuld skæremaskine med en dieselmotor med lave emmissioner, der er udviklet til at være i overensstemmelse med Tier 4 / Stage IIIB-regler. Ideel til asfalt- og betonskæring på op til 374 mm dybde.

Læs mere

Velegnet til mellemstore vej- og serviceopgaver og også mindre opgaver, der kræver stor effektivitet. alsidige takket være dens høje output, kompakt størrelse og god manøvredygtighed.

Udstyret med en intitiv og ergonomisk digital kontrolpanel med alle vigtige funktioner nemme at overvåge

HUSQVARNA FS 4800 D

Vores FS 4800 D er en meget alsidig diesel gulvsav til asfalt- og betonskæring.

Læs mere

Med en skæredybde på op til 381 mm er den velegnet til mellemstore opgaver i lufthavne og på motorveje samt servicearbejde og mindre jobs, der kræver stor effektivitet.
Fås med pendulophængt aksel for eller bag, hvor pendulophængt aksel bag anbefales, når høj manøvredygtighed er vigtig.

Husqvarna FS 3500 G

FS 3500 G er en selvkørende gulvsav udstyret med en 24.5 kW Kohler bezinmotor.

Læs mere

Med en lav vægt, høj manøvredygtighed og skæredybde på op til 311 mm med en 750 mm diamantklinge er saven velegnet til små og mellemstore opgaver.

Poly-V bæltet og selv justerbar remstræmning sikrer stabil drift af klingen. FS 3500 G leveres som en standard med justerbare håndtag, tachometer og timetæller. Vandpumpe- og lyssæt kan tilvælges.

HUSQVARNA FS 524

Vores bekvemme FS 524 er en kraftfuld men kompakt, selvkørende benzin gulvsav, der er ideel til små til mellemstore service- og reparationsopgaver med asfalt- og betonskæring.

Læs mere

Med en skæredybde på op til 241 mm sikrer saven optimal kraftoverførsel til mere krævende opgaver samtidig med, at brugervenlighed og komfort opretholdes.

Soff Cut selvkørende skæremaskine til ny støbt beton

HUSQVARNA Soff Cut 4200

Husqvarna Soff Cut 4200 er en selvkørende, benzindrevet skæremaskine til tørskæring.

Læs mere

Der kan anvendes flere klingebredder, som giver mulighed for forskellige samlingsbredder og samtidig kontrol med revner og sprækker, hvilket gør saven ideel til alt fra knap så krævende til tunge kommercielle, industrielle opgaver samt belægning.

Soff Cut 4200 har et lavt støjniveau med indkapslet design, og er udstyret med en dobbelt benzinmotor på 23 hk, trefaset cyklonluftrenser, oliekøler, fuld olietryksmøring, hydrauliske ventilløftere, mekanisk brændstofpumpe og advarselslampe til oliestand.

Husqvarna Soff Cut 4000

Husqvarna Soff Cut 4000 er en selvkørende skæremaskine med benzinmotor til tunge kommercielle og industrielle opgaver samt belægning.

Læs mere

Udstyret med en dobbelt motor på 20 hk med topventiler, kraftig luftrenser, elektrisk start, fuld tryksmøring, hydrauliske ventilløftere og mekanisk brændstofpumpe.

Der kan anvendes tre klingebredder, som giver mulighed for forskellige samlingsbredder og kontrol med revner og sprækker.

Støvsugere og vådsugere

HUSQVARNA T 10000

T 10000 er en kraftig, industriel støvsuger til brug sammen med Husqvarnas højeffektive gulvslibemaskiner med den banebrydende Dual Drive Teknologi™

Læs mere

herunder PG 820 RC, PG 680 RC, PG 680 samt slibere, slyngrensere og save. T 10000 er ligeledes kompatibel med forseperatoren CC 5500, der nemt monteres på støvsugeren.

Maskinen er ideel til komplekse, omfattende opgaver med krævende udvinding af støv. Takket være den kraftfulde motor med stor kapacitet og et driftsikkert, højeffektivt filtersystem kan T 10000 håndtere adskillige former for vanskelige materialer, såsom slibestøv og nedbrydningsmaterialer.

Derudover sikrer tre certificerede HEPA H13 filtre ren udstødning, og tre primære strømpeforfiltre, der kan renses udefra via Jet Pulse, sørger for lange, uafbrudte serviceintervaller. Slutteligt sikrer Longopac® enkel og 100% støvfri tømning af posen.

Husqvarna T 7500

T 7500 er en støvsuger designet til industriel brug sammen med Husqvarna PG 820, PG 680 og PG 400 (3-faset) samt samt slibere, slyngrensere og save.

Læs mere

Drevet af en støjsvag men yderst kraftfuld 230 V motor der leverer optimal luftstrøm, er støvsugeren ideel til omfattende opgaver med krævende udvinding af støv.

Takket være den kraftfulde motor og et driftsikkert, højeffektivt filtersystem kan T 7500 håndtere komplekse opgaver og adskillige former for vanskelige materialer, såsom slibestøv og nedbrydningsmaterialer.

T 7500 er ligeledes udstyret med to certificerede HEPA H13 filtre og strømpeforfiltre, der giver uafbrudt slibning og lange serviceintervaller. Forfiltrene kan renses udefra via Jet Pulse negative lufttryk, og Longopac® sikrer enkel og 100% støvfri tømning af posen.

HUSQVARNA T 4000

T 4000 er en ny, effektiv 3-faset industriel støvsuger udviklet til slibemaskinerne Husqvarna PG 530, PG 450 og PG 400 samt små og mellemstore betonfræsere, sandblæsere og spånmaskiner.

Læs mere

Ideel til krævende arbejde og strenge krav til støvudsugning. T 4000 er udstyret med en støjsvag, men alligevel kraftfuld, turbinemotor, som giver suveræn luftcirkulation.

Maskinerne kan håndtere materialer, der ellers er vanskelige at have med at gøre, såsom slibestøv og nedbrydningsmaterialer, under mange forskellige forhold. Har et pålideligt filtersystem med høj opsamlingseffektivitet og lang filterlevetid og kan håndtere store mængder af fint støv. Leveres med to individuelt testede og certificerede HEPA-filtre, klasse H13, og et kæmpestort, kegleformet forfilter, hvilket sikrer høj produktivitet og en lang levetid.

Forfiltrene kan rengøres fra ydersiden af tanken via Jet Puls negative lufttryk. Longopac®-posens slangesystem gør det sikkert og enkelt at udskifte støvposen.

Husqvarna C 5500

C 5500 er en effektiv, industriel forseperator med separationslem beregnet til omfattende opgaver i hårdføre miljøer med store mængder støv

Læs mere

Maskinen adskiller 90% af det opsugede materiale, før det når støvsugeren, hvilket øger sugekapaciteten, forlænger motorens levetid betydeligt og øger oppetiden ved at forlænge serviceintervallerne. Derudover giver Longopac® enkel, støvfri udskiftning af posen.

Ved at bruge en forseperator forbedres støvsugerens evne til at bearbejde materialer, der normalvis betegnes som problematiske, såsom sod, brændende partikler, væsker og lette materialer i store mængder.

Anbefales som supplement til Husqvarna T 7500, T 8600, T 10000, T 18000 og T 8600 Propane. Kan anvendes ved både våd- og tøropgaver.

HUSQVARNA W 250 P

W 250 P er en lille, men kraftfuld, industriel våd- og slamsuger, konstrueret til krævende opgaver.

Læs mere

Det opnås ved hjælp af rustfrie stålkomponenter af høj kvalitet og en kraftig motor, der er beskyttet af en flydeanordning. Anbefales til betonboring, savning, slibning og almindelig opsamling af slam.

Geniale løsninger gør W 250 P nem at arbejde med. Udpumpning og opsugning kan foretages samtidigt. Hjulene, der ikke efterlader mærker, er punkterfri og låser foran.

Husqvarna W 70 P

W 70 P er en vandsuger udviklet til de mest hårdføre opgaver lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet og en speciel kombination af filter og flyder, der beskytter motoren.

Læs mere

Hvor størstedelen af vandstøvsugere er begrænset til at håndtere vand, kan W 70 P opsuge adskillige væsker, så som beton slam, olier og køle væsker. Derfor er vandsugeren ideel til både betonboring, savning og slibning samt væg- og wiresavning.

Udover uovertruffen ydeevne gør smarte løsninger W 70 P utrolig nem at arbejde med. Det er eksempelvis muligt at pumpe samtidig med, at der suges, og tømning og rengøring af posen sker igennem en stor ventil i bunden. Dertil er den udstyret med punkterfrie hjul med lås bare forhjul.

HUSQVARNA W 70

70 P er en lille, men kraftfuld, industriel våd- og slamsuger, konstrueret til krævende opgaver.

Læs mere

Den er også kendt for sin lange, problemfrie levetid. Det opnås ved hjælp af rustfrie stålkomponenter af høj kvalitet og en specialkombination af filter og flyder, der beskytter motoren.

Hvor de fleste vådsugere kun kan håndtere vand, kan W 70 håndtere væsker som beton slam, olier og maskinkølevæske. Anbefales til betonboring, savning, slibning og væg-/wireskæring.

Udtømning foretages via en stor bundventil, der gør rengøringen nem. Hjulene, der ikke efterlader mærker, er punkterfri og låser foran.

Fjernstyrede nedbrydnings robotter

HUSQVARNA DXR 140

Husqvarna DXR 140 er en fjernstyret demoleringsrobot i et nutidigt design, der er fyldt med teknologi og intelligente funktioner.

Læs mere

Den er kompakt og let og alligevel robust og stærk. Maskinens faste arm har en rækkevidde på 4,8 meter, og da maskinen kun er 78 cm bred, kan den komme gennem de fleste døråbninger.

Trapper er heller ikke noget problem. Maskinens lavprofilkonstruktion gør, at brugeren kan se hen over den, mens der arbejdes, og det gør arbejdsmiljøet mere sikkert og effektivt. Den stærke, holdbare bundplade giver masser af kraft på trods af den lave vægt. DXR 250 leveres som standard med praktiske dozerblade, der også fungerer som støtte. Maskinen styres let vha. den meget brugervenlige fjernbetjening.

Den er perfekt til opgaver på sværttilgængelige områder, både indendørs og udendørs.

Husqvarna DXR 270

DXR 270 er en kompakt og fjernbetjent nedrivningsrobot med lav vægt og 19 en effekt på kW.

Læs mere

Takket være det høje effekt-til-vægt forhold er den ideel til nedrivningsarbejde på byggepladser med krav om lavt marktryk eller begrænset løfte muligheder. Dertil leverer armen præcis positionering af værktøjet og kun kræver minimal vedligeholdelse. Robottens støtteben styres individuelt, og den store støttefod giver overlegen stabilitet og maksimal brugbarhed.

DXR 270 kan kombineres med en bred vifte af værktøjer, såsom hammer, vores kompakte og alsidige knusere og pladesakse, og er dermed anvendelig i både byggebranchen og procesindustrien.

Til de hårdeste opgaver anbefaler vi udstyrspakkerne hydrauliske beskyttelse (P1), forbedret køling (P2) og varmebeskyttelse (P3). Dette giver dig mulighed for at arbejde med maskinen i høje temperaturer og med værktøjet i høj strålevarme. Pakkerne kan bestilles som tilbehør eller kan monteres fra fabrikken.

HUSQVARNA DXR 300

DXR 300 er vores mest kraftfulde, fjernstyrede nedrivningsrobot.

Læs mere

Sammen med hammeren, SB 302, har den markedes højeste effekt-til-vægt forhold i sin klasse, og med imponerende 22 kW og kun 78cm bredde kan den komme igennem alle normale døråbninger. Armen giver lang rækkevidde, præcis positionering af værktøjet og minimal vedligeholdelse. Støttebenene styres individuelt og understøttes af en stor støttefod, der sikrer overlegen stabilitet og maksimal brugbarhed.

Den robuste DXR 300 er en alsidig nedrivningsrobot til både byggebranchen og procesindustrien, da den kan kombineres med en bred vifte af værktøjer, såsom hammer, vores kompakte og alsidige knusere eller pladesakse. Til de hårdeste opgaver anbefaler vi udstyrspakkerne hydrauliske beskyttelse (P1), forbedret køling (P2) og varmebeskyttelse (P3). Dette giver dig mulighed for at arbejde med maskinen i høje temperaturer og med værktøjet i høj strålevarme. Pakkerne kan bestilles som tilbehør eller kan monteres fra fabrikken.

Husqvarna DXR 310

DXR 310 er vores mest kraftfulde fjernstyrede nedrivningsrobot med teleskoparm.

Læs mere

På trods af sin lave vægt og kompakte design leverer den en effekt på 22 kW, hvilket gør den ideel til effektiv nedrivning i krævende miljøer, der forudsætter lang rækkevidde og fleksibel opsætning.

Støttebenene styres individuelt, og kombineret med en stor støttefod giver det overlegen stabilitet og maksimal brugbarhed. Kombineret med en bred vifte af værktøjer som hammer, knuser, pladesaks eller vores kompakte skovl, er DXR 310 en alsidig maskine til både byggebranchen og procesindustrien.

Til de hårdeste opgaver anbefaler vi udstyrspakkerne hydraulisk beskyttelse (P1), forbedret køling (P2) og varmebeskyttelse (P3). Dette giver dig mulighed for at arbejde med maskinen i høje temperaturer og med værktøjet i høj strålevarme. Pakkerne kan bestilles som tilbehør eller kan monteres direkte fra fabrikken.

Besøg os i Greve & Tørring

– Vi tilbyder landsdækkende service –