Topbetjente neddelere

Avanceret kobling som styres af indbyggede mikroprocessore, der kontrollerer og balancerer drejningsmomentet samt beskytter gearkassen ved overbelastning.

Neddeler på toppen. Høj udkastningsmulighed, effektiv huggeteknologi, kraftfuld drejekapacitet på 360° og et unikt sikkerhedssystem, gør at Vermeers topbetjente neddelere er verdens ledende indenfor produktivitet og sikkerhed. 10 års forskning og udviklingserfaring ligger til grund for konstruktionen af Vermeers topbetjente neddelere.

Med det nye Duplex Drum system har Vermeers topbetjente neddelere, takket være den enkle service, en mere økonomisk produktion. Den automatisk snurrende tragt letter indførslen, hvilket gør at risikoen for overbelastning mindskes. Motorerne er udrustede med ekstra kølesystem.

Vermeer Danmark A/S kan ved behov installere brandslukningsudstyr og magnetafskiller. Magneten sidder i toppen af udførselsbåndet og filtrerer jernpartikler som f.eks. søm og skruer væk. Resultatet er et bedre slutprodukt - et renere fliset materiale.

Bent Tangemann

Adm. Dir.

Mads Lauritsen

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vermeer TG5000 - innovation og teknologi

Klik på billedet for at se det større opløsning​

De sekscylindrede turboladede dieselmotor er alt, der behøves for at gennemføre selv de sværeste projekter.

  • Dieselmotorer: 2 stk. CAT Tier III 440 hk resp 540 hk
  • Tragtens diameter x dybde: 3,6/2,4 x 1,5 m

Vermeer TG7000 - innovation og teknologi i et

Klik på billedet for at se det større opløsning​

TG7000s turboladede dieselmotor C27 Tier 4 med 12 cylinder på 950 hk. Den bløde affjedring gør, at maskinen bliver enklere at flytte i terræn. Tragten er udstyret med kastebeskyttelse for at mindske risikoen for ulykker og kan vinkles 90° for at lette service af maskinen. Modstålet ligger løst i maskinen og holdes på plads af den nedfaldne tragt. Dette gør den utrolig nem at rotere eller udskifte dette. Modstålet på TG7000 består af fire lige sider og har derfor 4 kanter, der kan anvendes inden den behøver at udskiftes. Præcis som alle større Vermeer neddelere er TG7000 udrustet med PT Tech Wet Clutch. En af de kraftigste topbetjente grinder på marked. Duplex 2 tromle, fjernbetjent og med kran mulighed.

  • Dieselmotorer: C27 Tier 4 950 hk fås også som Tier 2 version.
  • Tragtens diameter x dybde: 3,9/3 x 1,4 m.

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Salgs og Leveringsbetingelser 2021 - Læs her

Åbningstider - Greve

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Åbningstider - Tørring

Mandag:​

Lukket

Tirsdag:​

Lukket

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked