NYHEDER

Så er det tæt på at Maskiner under broen afholdes 24-25 august 2022. Bestil din gratis billet her Maskiner under Broen 2022 | Messeportal

Vi udstiller træmaskiner, stubfræser, Flishugger, kabelplove, multimaskiner og ikke mindst vores nye Recycler R500 til styret underboring.

Kig forbi og se det store udvalg og få en snak med vores friske sælgere.

SC382-4WD

Nyhed fra Vermeer.

37 hk Briggs & Stratton EFI 4WD og Dozerblad
Optimeret tandplacering og nyt design af skærehjulet for

at mindske materialecirkulation.​

 Kontakt Mads Lauritsen på tlf. 27105250

Så er alle forberedelser i gang til årets store messe Have & Landskab som er Skandinaviens største fagmesse for den grønne branche. Det tegner til igen at blive proppet med viden, løsninger, maskiner, planter og fagfolk fra alle kanter i Slagelse d. 28. til 30. august

Kom gerne forbi vores stand E043 i skoven, samme sted siden starten. Vi har som altid en masse maskiner med, stubfræser, flishugger, multimaskiner, kableplove og meget mere. 

I teltet har et stort udvalg af arborist udstyr som kan ses på www.arboristudstyr.dk og skulle der være nogen der har lyst til at prøve grej er der også mulighed for dette. Vi glæder os til at byde jer velkommen på standen E042 i skoven. Lige ved indgang Syd.​

​Vermeer Danmark A/S har modtaget en Vermeer Pinnacle

anerkendelse, som er en betegnelse for at give kunderne en kundeoplevelse af høj standard gennem deres netværk.

Pinnacle Award er optjent grundet den høje standard inden for salg og marketing, der yder fremragende eftermarkedsstøtte samt uddannelse af deres medarbejdere. Pinnacle-priserne præsenteres og uddeles årligt af Vermeer Corporation.

"Vermeer Pinnacle-forhandlere gives for en eksemplarisk kundeoplevelse," siger Tony Briggs, vicepræsident for salg og distribution hos Vermeer Corporation. "Denne pris udmærkes til forhandlere over hele kloden, der konsekvent fører til en række vigtige forretningsresultater."


”Vermeer Danmark A/S løser denne opgave sublimt ved at bringe industrielle løsninger til hele Danmark via deres 2 afdelinger i Greve og Tørring”.

For at lære mere om Vermeer Danmark A/S, besøg vermeer.dk og arboristudstyr.dk

Vermeer Corporation leverer en reel indflydelse i en fremadskridende verden gennem fremstilling af højkvalitets maskiner til underjordiske konstruktioner, overfladebehandling, træpleje, miljø- og landbrugsudstyr. Med et ry for holdbarhed og pålidelighed er dette udstyr understøttet af en lokaliseret kundeservice og support fra uafhængige forhandlere over hele verden.

For at lære mere om Vermeer Corporation, produkter, forhandler netværk og finansieringsmuligheder, besøg vermeer.com.

Har du spørgsmål til ydelser eller sortiment?

Så udfyld og send nedenstående formular til os og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder landsdækkende service...

...fra vores 2 afdelinger og vores 4 full-service biler!

Vermeer Danmark A/S​

Vermeer Danmark A/S er et handelsfirma som markedsfører Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked, og vi tilbyder både salg og service af vore produkter fra vores 2 lokationer i Tørring og Greve.

Vi tilbyder alt inden for udstyr til arborister klatregrej, alle former for reb, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt tøj til arborister. Vi råder desuden over 4 fuldt udstyret service biler der kan yde assistance både på vores værksteder samt i marken.

CVR: 28287461

Salgs og Leveringsbetingelser 2021 - Læs her

Åbningstider - Greve

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:​

08.00 - 16.00​

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Åbningstider - Tørring

Mandag:​

Lukket

Tirsdag:​

Lukket

Onsdag:​

08.00 - 16.00​

Torsdag:​

08.00 - 16.00​

Fredag:​

08.00 - 15.00​

Lørdag:​

Lukket

Søndag:​

Lukket

Entreprenør- og teknikmaskiner til det danske marked